BALIKESİR / GÖNEN - Hasanbey Ortaokulu

NEDİM KURT - OKUL MÜDÜRÜ

1962  yılında Balıkesir-Manyas  Şevketiye köyünde doğdum.

İlkokulu köyde okudum. 1975 yılında Bandırma İmam Hatip Lisesine başladım. 2. sınıftan itibaren Biga İmam Hatip Lisesine devam ettim. 1982 yılında mezun oldum ve Susurluk Kalfa köyde 1 yıl İmamlık yaptım. 1983 yılında Bursa Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesine başladım,1987 yılında mezun oldum. Aynı yıl Konya Karapınar İmam Hatip Lisesinde meslek dersi öğretmeni olarak göreve başladım. 2 yıl öğretmen olarak çalıştıktan sonra Müdür Yardımcısı olarak göreve devam ettim. 1992 yılında Erzincan Anadolu İmam Hatip Lisesinde 2 yıl meslek dersi öğretmeni olarak çalıştım.1994 yılında Gönen İmam Hatip Lisesine atandım. 4 yıl çalıştıktan sonra 1998 yılında Karşıyaka 100.Yıl İlköğretim Okuluna Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak atandım. 2005 yılı Aralık ayında Altıeylül İlköğretim Okulunda Müdür yardımcısı olarak  atandım. 7 yıl bu göreve devam ettikten sonra 2012 yılı  Ağustos ayında Gönen Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi ve Mirciler Ticaret Meslek Lisesinde Okul Müdürü olarak  göreve başladım. Okulun ismi 2014 yılında Mirciler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak değişti. 2017 Yılında Müdürlükte 4 yıl hizmet süremi tamamladığımdan 3 ay Gönen Mehmet Efendi İmam Hatip Ortaokuluna  öğretmen olarak atandım. Bu sürede Mirciler MTAL deki görevime görevlendirmeli olarak devam ettim. 2017 Eylül ayında tekrar Okul müdürü olarak Mirciler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine atandım ve 2021 yılı Haziran ayı sonuna kadar bu göreve devam ettim.8 yıllık hizmet süresi bitmesi nedeniyle 2021 yılı Temmuz ayında Mirciler MTALdeki görevimden ayrılarak, Gönen Hasanbey İlk-Orta okulunda okul Müdürü olarak göreve başladım. Halen bu görevime devam ediyorum. Evli ve üç çocuk babasıyım.